Afdrukken

Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor het wonen in ons Woon- en Zorgcentrum  heeft u een geldige indicatie nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Zorgverzekeringswet (ZVW). De zorg moet structureel zijn met een minimum van 3,5 uur per week. Persoonlijke verzorging, verpleegtechnische handelingen of begeleiding individueel vallen hier bijvoorbeeld onder. De huishoudelijke zorg niet, hiervoor is een indicatie op grond van de Wet maatschappelijke opvang (WMO) nodig. De indicaties kunnen bij het komen wonen in St. Franciscus door ons gesteld worden.

Ook uw inkomen kan een rol spelen bij het in aanmerking komen voor een woning. De meeste woningen in het complex vallen onder sociale huur. Het "passend toewijzen" is van toepassing op de woningen, dit betekent dat u een woning toegewezen krijgt waarvan de huur past bij uw inkomen. Voor meer informatie over het huren van een woning in Huize St. Franciscus verwijzen we u naar de verhuurder, Woonzorg Nederland:

https://www.woonzorg.nl/huize_st_franciscus_veendam.

 

Wilt u graag meer informatie hebben over de zorg die wij kunnen bieden, dan kunt u contact opnemen met onze wijkverpleegkundigen. Zij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0598-366700 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Wachtlijst

Momenteel is er geen wachtlijst voor de woningen en De Regenboog.