Aanmelden

Om in aanmerking te komen voor het wonen in ons Woon- en Zorgcentrum  heeft u een geldige indicatie nodig vanuit de Wet Langdurige Zorg (WLZ) of de Zorgverzekeringswet (ZVW). De zorg moet structureel zijn met een minimum van 3,5 uur per week. Alleen persoonlijke zorg, verpleegtechnische handelingen of begeleiding individueel vallen hieronder. De huishoudelijke zorg niet, hiervoor is een indicatie op grond van de Wet maatschappelijke opvang (WMO) nodig.

Daarnaast kan uw inkomen een rol spelen, omdat de meeste woningen onder de sociale huurwoning wet vallen. Het "passend toewijzen" is van toepassing op de woningen, dit betekent dat u een woning toegewezen krijgt waarvan de huur past bij uw inkomen.

Heeft u interesse in een woning of wilt u graag wat meer informatie hebben, kunt u een afspraak maken met onze zorgmanager Petra Meersma. Zij is te bereiken via het algemene telefoonnummer 0598-366700 en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wachtlijst

Momenteel is er geen wachtlijst voor de woningen en De Regenboog.